Valuta:
Nederland
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacybeleid
Introuble.be respecteren de privacy van onze bezoekers / klanten, dat is zeer belangrijk voor ons. Wij nemen uw online veiligheid serieus. Om u beter te dienen en te zorgen dat u begrijpt hoe uw gegevens worden gebruikt op onze site, hebben we ons privacybeleid hieronder toegelicht.

1. De informatie die wij verzamelen
Wij zijn van mening dat het belangrijk is voor u om te weten welke soorten informatie die wij verzamelen wanneer u onze site te gebruiken. De informatie omvat uw e-mail, naam, bedrijfsnaam, adres, postcode, plaats, land, telefoonnummer, wachtwoord en ga zo maar door. We verzamelen deze informatie op verschillende manieren; om te beginnen, maken wij gebruik van cookies die nodig zijn om te compileren en de totale niet-persoonlijk identificeerbare informatie over de bezoekers van onze website. Persoonlijk identificeerbare informatie bestaat uit informatie die uniek is voor u, zoals het creditcardnummer en bankrekeningnummers. De informatie die uniek is voor u.

2.Het gebruik van informatie
Ons te helpen deze site voor u gemakkelijker te gebruiken door niet te hoeven informatie meer dan één keer in te voeren.
Helpt u snel te lokaliseren informatie, producten en diensten.
Helpt ons om content te creëren op deze site die het meest relevant is voor u.
Waarschuwen u voor nieuwe informatie, producten en diensten die wij aanbieden.
Registratie en weergave:
Tijdens de registratie wordt u gevraagd om ons te voorzien van uw naam, de scheepvaart en het factuuradres, telefoonnummer, e-mailadres en creditcardnummer. Daarnaast kunnen wij u ook vragen om uw land, zodat we kunnen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, en we kunnen ook vragen om uw geslacht. Deze types van persoonlijke gegevens worden gebruikt voor de facturering, om uw orders uit te voeren, om met u te communiceren over uw bestelling en onze site, en voor interne marketing doeleinden. Als we een probleem bij het verwerken van uw bestelling, kunnen wij de persoonlijke informatie die u ons verstrekt om u contact gebruiken.
E-mailadres:
U zich aanmeldt voor het plaatsen van een bestelling en het ontvangen van gratis promotiemateriaal aankondigingen; wij u op de hoogte wanneer we nieuwe merken of nieuwe product stijlen te ontvangen; in proefschriften krijgen geweldige aanbiedingen, je gewoon aanmelden voor onze e-mail nieuwsbrief. Uw deelname aan een wedstrijd is geheel vrijwillig, en je kan kiezen of om deel te nemen en bekend te maken informatie aan ons.

3. Privacy
We zullen niet verkopen (of de handel of huur) persoonlijk identificeerbare informatie aan andere bedrijven als onderdeel van onze normale gang van zaken. We maken gebruik van de nieuwste encryptie-technologie, en alle medewerkers die we inhuren moeten een geheimhoudingsverklaring die hen verbiedt de openbaarmaking van de informatie te ondertekenen waarop de werknemer toegang heeft, of aan andere personen of entiteiten.

Wat voor soort e-mail heb je te sturen naar de klant?
We sturen diverse nuttige e-mail content aan onze klanten die kunnen omvatten volgende:
Transactie e-mails die orderinformatie, verzending en levering meldingen, Wekelijkse aanbiedingen, speciale acties, exclusieve aanbiedingen, wedstrijden, weggevertjes en speciale activiteiten omvatten.


Support Center

Support Center

Hoe kan ik me uitschrijven?
Kunt u zich afmelden via de link van een e-mail nieuwsbrief of uw persoonlijke abonneren instelling na ingelogd.

Plan du site

Nous Contacter

nieuwste schoenen online

Copyright © 2018 www.evenementrent.nl. Powered by nieuwste schoenen online
Uw ipadres is: 54.80.87.166     Basketbalschoenen , Voetbalschoenen , Hardloopschoenen , Kinderschoenen , Herenschoenen